Køb hjemmeside med bookingsystem

Køb hjemmeside i WordPress med et funktionelt bookingsystem eller reservation system - perfekt hjemmeside løsning til frisører og restauranter - Få personlig rådgivning
Få bookingsystem til hjemmeside

Køb hjemmeside WordPress hvor dine kunder selve kan booke tiden

Et bookingsystem eller er reservationssystem i WordPress, er et hjemmeside system hvor dine kunder kan bestille et tidspunkt, der passer dem bedst. Selvfølgelig lyder det godt med et bookingsystem og eller en reservationsfunktion på dit hjemmeside, der fungerer i WordPress. Men hvordan fungerer det endelig og hvordan arbejder jeg med det?

Køb hjemmeside bookingsystem/reservation system hos Digital Webbureau 

Når du køber en hjemmeside med bookingsystem hos Digital Webbureau, så hjælper vi dig også i gang med at bruge det. Et godt bookingsystem sparer dig tid gennem at lade dine kunder styre “bookingarbejder”. Så hvis du er indehaver af en frisørsalon og overvejer en ny hjemmeside frisør med et booking system, eller hvis du har en restaurant som trænger til et nyt hjemmeside design for du kan spare tid gennem at hyre os og hjælpe dig med at finde godt bookingsystem til vedrørende; køb ny hjemmeside med bookingsystem. 

Hvad koster en hjemmeside med bookingsystem?

En hjemmeside med bookingsystem koster omkring 8.900 kr, her indgår et flot brugervenligt webdesign og rådgivning, så at du selv kan komme i gang og modtage bestillinger via din ny hjemmeside med bookingmodul.

Har du brug for et mere skræddersyet tilbud? Skriv venligst til os, så kontakter en af vores dygtige webdesignere dig. Husk, der er ikke nogle dumme spørgsmål! Vi glæder os at høre fra dig!

Send os en besked

Køb hjemmeside med bookingsystem | Få et reservationsystem »
Køb hjemmeside med bookingsystem. Få et reservationsystem hos Digital webbureau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej & Velkommen!

Mit navn er Sara og jeg vil gerne høre fra dig, det vil jeg fordi at jeg motiveres af at samarbejde med dig som vil vokse. Én komplet markedsføring strategi kræver en del resurser & derfor tilbyder vi ikke kun services som f.eks. webdesign, uden også rådgivning/kurser i hvordan du selv forsætter arbejdet med online markedsføring.

Her starter vores samarbejde