Hjemmesidedesign som gør forskel

Digital webbureau

Vi udvikler
Hjemmesider

Hvad er forskellen mellem hjemmesidedesign og webudvikling?

Hjemmesidedesign er det arbejde, der normalt er det første skridt, når du arbejder med webudvikling. Da hjemmeside designet er, hvad dine besøgende vil se, er det vigtigt, at du får dit brand og følelsen af, at din virksomhed ønsker at formidle.

Hvordan arbejder vi med hjemmesidedesign hos Digital Webbureau?

Hvis du som virksomhed ikke har et klart billede af, hvordan siden skal se ud, starter vi hos digital med et designforslag. Normalt er det lettere for dig som kunde at have noget at starte fra og ikke starte fra et tomt papir.

Når webdesign processen fortsætter, udvikler og forfiner vi hjemmesidens design, indtil du som kunde er helt tilfreds.

Så hvis du har brug for en helt ny hjemmeside eller måske bare nogle mindre opdatering af dit eksisterende design, så tøv ikke med at kontakte os hos Digital. Vi har stor erfaring i hjemmesidedesign, og du er velkommen til at besøge os på vores kontor i  København, hvis du vil vide mere. Du kan selvfølgelig også ringe til os eller sende os en e-mail før!

Ny hjemmeside på kort varsel

Vi kan lynhurtigt oprette en hjemmeside, og du får adgang til at opdatere links, billeder, tekster og meget mere uden at skulle tilslutte ekstern hjælp. Vi tilbuder support og hjælper dig med at logge på og foretage alle justeringer på en nem måde. Hvis noget har brug for ekstra sker, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil løse det. Du har stadig domænet, hvor du vil, og kun pege det til vores server. På denne måde er du sikker og kan skifte leverandør, når du vil. Hvis du har brug for hurtigere hjemmeside med CDN, kan vi også arrangere dette. SSL er altid inkluderet, hvis du driver hjemmesiden hos os.

SSL certifikat ingår i alle vores hjemmeside og er en del i pakken med hjemmesidedesign

Hjemmeside med et flot hjemmesidedesign på få dage

Vidste du, at vi kan få en hjemmeside op at køre inden for et par dage afhængigt af omfanget. Vi udfører backup hver dag og kan nemt rulle tilbage med et enkelt klik til en tidligere lejlighed, hvis noget er gået galt. Når du har godkendt tekster og billeder, er hjemmesiden normalt oppe at køre inden for 48 timer. SEO er tilføjet, hvis du ønsker. Måske ønsker du at løse det selv, men hvis du vil have hjælp med på vejen så kan vi også hjælpe med dette som en del at pakken på hjemmesidedesign. 

Hvis dit nuværende hjemmeside er gået ned, og du går i panik, skruer vi op for en landingsside inden for få timer. Hvis vi er på kontoret, kan vi nemt starte en landingsside inden for 1 time. Så gennemgår vi, hvordan din nye side skal se ud.

10 gratis tips til godt hjemmesidedesign

1. Gør det straks klart for besøgeren, hvad du tilbyder

Selvom vi ofte har en tendens til at fokusere mere på grafik end tekst, når det kommer til hjemmesidedesign, er det vigtigste, når vi planlægger titlen på dit websted. Brug sammenhængende billeder og tekst til direkte at fortælle dine besøgende, hvem du er, og hvad du tilbyder.

2. Brug kun billeder i høj kvalitet

Din hjemmeside bør altid have høj opløsning originale billeder, så din hjemmeside ser professionel ud. Bemærk! Husk, at billederne ikke må være for tunge til at gøre webstedet tungt belastet og langsomt.

3. Dit websitedesign skal også fungere på mobile enheder

Vi kender alle dette team, at en hjemmeside skal optimeres til mobil, men det betyder ikke nødvendigvis, at det ser godt ud på alle enheder. Da webtrafik fra mobilenheder tegner sig for en stor del af dine besøgende, skal dit startsidedesign se ud, som du vil have det på forskellige mobilskærme.

4. Forbedre dit hjemmesidedesign med en video

Video er den mest engagerende medieformat, og det er en af de mest kraftfulde tilføjelser til enhver hjemmeside design. For eksempel er en kort animeret video, der forklarer dit produkt eller din tjeneste, en meget god idé og kan tilføje et godt touch til dit websitedesign. Desuden er de ganske let at producere.

5. Skab fornemmelse med farver

Farver er følelsesmæssigt tiltalende, og de farver, du vælger til dit websted, bør ikke kun matche dit brand, men også de følelser, du ønsker at knytte til din organisation.

6. Medtag et udvalg af dine blogindlæg på den første side

Du ønsker at få dine besøgende til at blive involveret i din blog indhold og en effektiv måde at gøre det er at tilføje et afsnit med miniaturer fra de seneste indlæg for at fremme din blog på hjemmesiden.

7. Opretholde balance og struktur på hjemmesiden

Når dit design ikke er i balance, giver det en dårlig brugeroplevelse. Vores øjne søger balance og dårlig struktur giver et akavet udseende, der reducerer dit brands værdi. Læs mere om minimalistisk design her >

8. Opdater din hjemmeside ofte

Ligegyldigt hvor elegant din hjemmeside er, vil din hjemmeside design være gammel efter et stykke tid. Det er altid rart at foretage små justeringer og forbedringer med få måneders mellemrum for at holde din hjemmeside frisk og relevant. Dine besøgende vil bemærke ændringerne, selvom de er små.

9. Find en god font

Tidligere var der ikke mange unikke skrifttyper at vælge imellem, men nu er der masser af smukke skrifttyper til rådighed til at bruge. Hvis du ikke ønsker at bruge pengene på en pæn kit, se på Google Fonts for mange fantastiske gratis muligheder.

10. Optimer dit design

Husk, at dit websitedesign skal optimeres, så det indlæses hurtigt. Billeder skal komprimeres, effekter og animationer skal bygges rigtigt, så de ikke bliver tunge og klodsede og gøre din side belastning langsomt. I dag straffer Google tunge og langsomme sider. 

Ønsker du hjælp til hjemmesidedesign? Kontakt os her

Kilde: Silverbeerg

Sara

Webdesigner

Hjemmesidedesign

Køb et hjemmesidedesign som skaffer kunder

Få et hjemmesidedesign som skaber salg og inspirerer dine kunder til at købe og dine medarbejdere til at være en del af din virksomhed. Et godt hjemmesidedesign skal fungere på flere forskellige måde. Brugervenlighed er lige så vigtigt som udseendet og hjemmesidedesignet på hjemmesiden-
10 gratis tips til godt hjemmesidedesign
Et vindende hjemmeside design ved Digital webbureau