Hjemmesidedesign

Hjemmesidedesign til privat, erhverv og intuitioner. Vi tilbyder webdesign til alle, dvs. alt fra den lokale tømrer virksomhed til skoler og uddannelsessteder.

Læs mere om os her

Hvad er forskellen mellem hjemmesidedesign og webudvikling?

 

Hjemmesidedesign er det arbejde, der normalt er det første skridt, når du arbejder med webudvikling. Da hjemmesidedesignet er, hvad dine besøgende vil se, er det vigtigt, at du får dit brand og følelsen af, at din virksomhed ønsker at formidle et budskap – at de vil dig.

Hvordan arbejder vi med hjemmesidedesign hos Digital Webbureau i København?

Hvis du som virksomhed ikke har et klart billede af, hvordan siden skal se ud, starter vi hos Digital Webbureau med et designforslag, med vores erfaring og ekspertise med fangende og passende webdesign skaber vi de bedste forudsætningerne for dig og din nye hjemmeside. 

Prisniveauet er tilpasset efter dine ønske, det er nemlig nemmere for dig som kunde at have noget at starte fra og ikke starte fra et tomt papir.

Når webdesign også kaldt hjemmesidedesign processen fortsætter, udvikler og forfiner vi hjemmesidens design, indtil du er 100 % tilfreds.

Så hvis du har brug for en helt ny hjemmeside eller måske bare nogle mindre opdatering af dit eksisterende hjemmesidedesign, så tøv ikke med at kontakte os hos Digital Webbureau. Vi har stor erfaring af hjemmesidedesign, og du er velkommen til at besøge os på vores kontor i  København, hvis du ønsker et personligt fremmøde. Du kan selvfølgelig også ringe til os eller sende os en mail!

Ny hjemmeside på kort varsel – hjemmesidedesign som hjælper dig i gang

Vi kan lynhurtigt oprette en hjemmeside, og sørge for at du får adgang til at opdatere links, billeder, tekster og meget mere uden at skulle tilslutte ekstern hjælp. Vi tilbyder support og hjælper dig med at logge på og foretage alle justeringer vedrørende dit nye hjemmesidedesign på en nem måde. Hvis noget har brug for ekstra hjælp, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil hjælpe dig. Du har stadig domænet, placerede dette på den host, som du ønsker eller brug vores. Du eger dig eget domæne, på denne måde er du sikker og kan skifte hjemmesidedesign leverandør, når du vil. Hvis du har brug for hurtigere hjemmeside med CDN, kan vi også arrangere dette. SSL er altid inkluderet, hvis du hoster din hjemmeside hos os.

SSL certifikat indgår på alle vores hjemmesider og er en del i pakken med hjemmesidedesign og webdesign. 

Hjemmeside med et flot hjemmesidedesign på få dage, er det muligt?

Ja, Digital Webbureau kan nemlig få en hjemmeside op at køre inden for et par dage afhængigt af omfanget. Vi udfører back-up hver dag og kan nemt rulle tilbage med et enkelt klik til en tidligere udgave, hvis noget gået galt. Når du har godkendt hjemmesidedesignet, teksterne og billederne, er hjemmesiden normalt oppe at køre inden for 48 timer. SEO kan tilføjes, hvis du ønsker. Måske ønsker du at løse det selv, men hvis du vil have hjælp med på vejen, så kan vi også hjælpe med dette som en del at pakken på hjemmesidedesign. 

Hvis dit nuværende hjemmeside er gået ned, og du af gode grunde er gået i panik, skruer vi op for en landingsside inden for få timer. Hvis vi er på kontoret, kan vi nemt starte en landingsside inden for 1 time. Så gennemgår vi, hvordan din nye side skal se ud.

Digital Webbureau København udvikler fangende hjemmesidedesigns.

10 gratis tips til et optimalt hjemmesidedesign

 

1. Gør det straks klart for besøgeren, hvad du tilbyder

Selvom vi ofte har en tendens til at fokusere mere på grafik end tekst, når det kommer til hjemmesidedesign, er det vigtigste, når vi planlægger titlen på dit websted. Brug sammenhængende billeder og tekst til direkte at fortælle dine besøgende, hvem du er, og hvad du tilbyder.

2. Brug kun billeder af høj kvalitet

Din hjemmeside bør altid have høj opløsning originale billeder, så din hjemmeside ser professionel ud. Bemærk! Husk, at billederne ikke må være for tunge til at gøre webstedet tungt belastet og langsomt.

3. Dit hjemmesidedesign skal også fungere på mobile enheder

Vi kender alle dette team, at en hjemmeside skal optimeres til mobil, men det betyder ikke nødvendigvis, at det ser godt ud på alle enheder. Da webtrafik fra mobilenheder tegner sig for en stor del af dine besøgende, skal dit startsidedesign se ud, som du vil have det på forskellige mobilskærme.

4. Forbedre dit hjemmesidedesign med en video

Video er den mest engagerende medieformat, og det er en af de mest kraftfulde tilføjelser til enhver hjemmeside design. For eksempel er en kort animeret video, der forklarer dit produkt eller din tjeneste, en meget god idé og kan tilføje et godt touch til dit websitedesign. Desuden er de ganske let at producere.

5. Skab fornemmelse med farver

Farver er følelsesmæssigt tiltalende, og de farver, du vælger til dit websted, bør ikke kun matche dit brand, men også de følelser, du ønsker at knytte til din organisation.

6. Medtag et udvalg af dine blogindlæg på den første side

Du ønsker at få dine besøgende til at blive involveret i din blog indhold og en effektiv måde at gøre det er at tilføje et afsnit med miniaturer fra de seneste indlæg for at fremme din blog på hjemmesiden.

7. Opretholde balance og struktur på hjemmesiden

Når dit design ikke er i balance, giver det en dårlig brugeroplevelse. Vores øjne søger balance og dårlig struktur giver et akavet udseende, der reducerer dit brands værdi. Læs mere om minimalistisk design her >

8. Opdater din hjemmeside ofte

Ligegyldigt hvor elegant din hjemmeside er, vil din hjemmeside design være gammel efter et stykke tid. Det er altid rart at foretage små justeringer og forbedringer med få måneders mellemrum for at holde din hjemmeside frisk og relevant. Dine besøgende vil bemærke ændringerne, selvom de er små.

9. Find en god font eller to, men ikke fem eller flere

Tidligere var der ikke mange unikke skrifttyper at vælge imellem, men nu er der masser af smukke skrifttyper til rådighed til at bruge. Hvis du ikke ønsker at bruge pengene på en pæn kit, se på Google Fonts for mange fantastiske gratis muligheder.

10. Optimer dit webdesign kontinuerligt 

Husk, at dit websitedesign skal optimeres, så det indlæses hurtigt. Billeder skal komprimeres, effekter og animationer skal bygges rigtigt, så de ikke bliver tunge og klodsede og gøre din side belastning langsomt. I dag straffer Google tunge og langsomme sider. 

Ønsker du hjælp til hjemmesidedesign? Kontakt os her eller indhent en pris nederst.

Kilde: Silverbeerg

Indehold

Køb et hjemmesidedesign som skaffer kunder

Få et hjemmesidedesign som skaber salg og inspirerer dine kunder til at købe og dine medarbejdere til at være en del af din virksomhed. Et godt hjemmesidedesign skal fungere på flere forskellige måde. Brugervenlighed er lige så vigtigt som udseendet og hjemmesidedesignet på hjemmesiden-
10 gratis tips til godt hjemmesidedesign af dygtigt webdesigner
Et vindende hjemmeside design ved Digital webbureau