Kurser i hjemmesider og WordPress

Her kan du få kursus og træning i online markedsføring, vi tilbyder personlige kurser i WordPress (Elementor), hjemmesider og SEO

Læs mere om os her

Investere i din virksomhed – tag et kursus i WordPress og SEO

Velkommen til, jeg hedder Sara og er en hjemmeside designer som elsker at lære fra mig, her kan du få et kursus i WordPress (& i Elementor Pro), hvor jeg lærer dig hvordan du arbejder med din egen hjemmeside. Jeg står til rådighed for personlige kurser i hjemmeside og træning i København og lærer dig hvordan du arbejder med tekster og indhold på din hjemmeside. 

Hvis du lader mig så for webdesignet, får over en rigtigt god rabat på kursus i hjemmeside.

Personlig kurs i WordPress hjemmeside København 

Når du kontakter mig for en kursus i WordPress hjemmeside, kan vi sammen skabe et personligt forløb. Du kan hyre mig på timepris, eller så kan vi aftale at vi mødes personligt for kursus i hjemmeside og SEO. Hvis du har et stort interesse for din virksomhed og gerne vil lære, så er jeg overbevist om at et kursus i WordPress hjemmeside ville være den bedste investering i din virksomhed. Da kan koste en del at outsource markering opgaver. Og så er du med garanti din virksomheds bedste ansigt ud ad.

Personlig kurs i SEO København (søgemaskineoptimering) 

Jeg er også ekspert i SEO, denne tekst er tilpasset i den grad at du finder her til, når du søger på “kurs i SEO” eller “kursus i seo-optimering”. 

Jeg kender alt om SEO og ved hvad der skal til for at hjælpe dig til at overhæle dine konkurrenter i søgemaskinerne. Jeg tilbyder også SEO, som en ydelse. Men jeg er sikker på at vi når længst som et team. Derfor tilbyder jeg også kurser i SEO København med personligt fremmøde.

 

Personlig kursus i hjemmeside & WordPress i København. Lær dig hvordan du selv markedsfører dine forretninger og få daglig support i WordPress

Kurs i WordPress pris;

2 x3 timer WordPress kursus, 2 fremmøde på adressen ved Amager Strand, pris: 5995 kr eksklusive moms. *

2 x3 timer WordPress kursus, 2 fremmøde på adressen ved Amager Strand, halv pris: 2995 kr eksklusive moms.**

*Gælder hvis du ikke ønsker at vores hjemmeside designer, skal udvikle din hjemmeside eller hosting hos Digital Webbureau. Denne WordPress kursus kræver at din hjemmeside i forvejen er opsat i Elementor. 

**Gælder hvis du  ønsker at vores hjemmeside designer, skal udvikle din hjemmeside eller at du hoster din hjemmeside hos Digital Webbureau. Vores hjemmesider er udviklede i Elementor Pro. 

Kurs i SEO;

2 x3 timer ÉN-TIL-ÉN SEO kursus, 2 fremmøde på adressen ved Amager Strand, pris: 5995 kr eksklusive moms. *

* Vi kan sagtens aftale af vi er flere. Eller at vi f.eks. mødes en enkelt gang.