WordPress & SEO

Vi er et personligt og erfaret webbureau som kan hjælpe dig og din virksomhed i din digitale kommunikation. Her snakker vi online markedsføring, WordPress hjemmesider, SEO og digitale kampagner.

Sara

Din kontaktperson og projektleder som har hjulpet over 100 virksomheder med at skaffe kunder gennem flotte WordPress hjemmesider og SEO. Sara er kreativ og lær gerne fra sig.

Nicolai

Nicolai

Ekspert i Google Ads og teknisk kyndig indenfor IT og sikring. Nicolai hjælper dig med at vælge den rette digitale strategi og han har styr på de seneste trender.

Praktikant

Christine

Hjælper dig med at udvikle tekster til både søgemaskinerne og dine kunder. Christine er også dygtig til de sociale medier, specielt Facebook og Instagram

Digital Webbureau

Mission & Vision

Digital Webbureau i København og vores værdier er baseret på begreberne gennemsigtighed, kundetilfredshed, mod og personlighed. Vi arbejder aktivt for altid at udføre dine forventninger og sikre, at du som kunde får den service, du fortjener, og lidt mere. Ved at forny, forenkle og forbedre dine digitale kanaler garanterer vi dig og din virksomhed en fejlfri kundeservice med det bedst mulige slutprodukt.

Vores løsninger er;

Visuelle & praktiske

Vi kan

01 Webshopdesign
03 Udvikling
05 Branding
07 Marketing
02 Branding
04 Webdesign
06 SEO
08 Tekstforfatning

Uanset hvor meget potentiale du rummer, og hvor uendelige ressourcer og kompetencer du måtte have, formes dit liv og din realitet også efter, hvad du fokuserer dine tanker og din energi omkring.

— Sofia Manning

Vi er specialister indenfor digital markedsføring, hjemmesidedesign og har sammen gode resultater, hver for dig indenfor forskellige områder. Som vores kunde kan du føle dig tryg. Vi arbejder med vores kunder på samme måde som en tandlæge, du vil vide hvad der sker, inden der sker noget. Du vil derfor aldrig f.eks. komme ud for nogle priser som du ikke er forberedt på. 

Lad os skabe noget
stort & godt sammen!