SEO konsulent

Hvad er en SEO og hvorfor skal man arbejde med SEO? Disse spørgsmål stiller du måske dig selv da du landet lige præcis her på denne side.

Læs mere om os her
Intro:

Her så kan du nemlig læse lidt om SEO,  faktum er at SEO ikke er særlig svært, i hvert fald ikke for en erfaren SEO ekspert eller SEO konsulent. Det handler bare om at komme i gang og gøre ret fra starten af! Har du brug for hjælp? Kontakt os, vi kan hjælpe dig med SEO-optimering og vi har stor erfaring som SEO konsulenter 

Vores SEO konsulent og SEO ekspert; Start med SEO nu, arbejdet tager nemlig aldrig slut

Som SEO konsulent ved vi at det som det første handler om at komme i gang! Er du ikke begyndt at arbejde med SEO-optimering af din hjemmeside endnu? Ingen fare! Du skal bare komme i gang. Der er mange små og store metoder til at forbedre din placering på Google. Du kan altid starte i det små opgaver som er lige til og arbejde dig op ad. Læs denne artikel, så har du et godt fundament at stå på!

Før det første, SEO er noget, du skal arbejde på kontinuerligt. Der er intet, du nogensinde kan afkrydse som færdig, vores SEO-konsulent hjælper dig gerne i gang og planerer arbejdet sammen med dig. Det er dig vigtigt at du er klar over en ting; så snart du bliver for tilfreds med den aktuelle placering, så begynder dine konkurrenterne at videregive dine vigtige søgeord. Så start med at arbejde med hjemmesidens indhold i dag og stop aldrig, kun da har du en chance for at placere dig selv bedre end de andre.

Planere dine SEO-timer – gerne sammen med en erfaren SEO konsulent 

Før du starter søgemaskineoptimering af din hjemmeside eller webshop, skal du planlægge og oprette en god strategi, du står stærkere fra starten hvis du får hjælp, du kan bruge Digital Webbureau Københavns dygtige SEO konsulent, til en god start. Så behøver du ikke udføre dobbeltarbejde, og du har noget at starte med, når du optimerer.

Analyser konkurrenterne

Vi forestiller os, at du er en bogholder i Roskilde. Du vil være nummer et, når du googler “regnskab”, alle i branchen vil have det. Du skal starte med at være realistisk. Når du satser på ordet “regnskab”, konkurrerer du med hele Danmark – konkurrencen bliver hård.

For at få succes hos Google skal du niche dig selv. Derfor er det perfekt at starte lokalt. Er der mange andre regnskabsfirmaer i Roskilde? Nogen større end dig? Hvordan fungerer de andre? Hvilke ord vises de på? Hvad gør dem, der er gode til deres websteder? Hold øje med konkurrencen, så bliver det lettere at konkurrere.

Også – Google registrerer, hvor de søgende er. Hvis nogen er i Roskilde og søger efter “regnskab”, er chancen for, at du vil dukke op med dem, hvis du har optimeret dit hjemmeside mod Roskilde og er registreret der hos Google Business.

Hvilke søgeord skal du investere tid i – vores SEO konsulent hjælper dig

Tænk over, hvilke ord du vil have set på. Hvad kan dine potentielle kunder være på udkig efter? Hvordan søger du efter dig selv på Google? Forestil dig situationen for dine kunder. En person, der søger hjælp til bogholdere i Roskilde, kan for eksempel søge efter “”, “bogholder Roskilde” “hjælp til regnskab i Roskilde” eller “regnskabs bureau i Roskilde”.

Du kan fremme din niche ved at vælge søgeord, der har at gøre med mere specifikke tjenester, du tilbyder. Det er lettere at ende højt med ord, som færre mennesker investerer i.

Producer unikt indhold omkring dine søgeord 

Giv den besøgende værdi og grund til at vende tilbage. Google registrerer, når der produceres unikt indhold, og belønner hjemmesider, der løbende offentliggør det. At give dine besøgende noget af værdi (vejledningsartikler, tip, branchenyheder) er derfor ikke kun godt for de besøgende, men også for dine positioner på Google. Kopier ikke andres tekster eller guider. Den person, der først skriver en artikel, ses af Google som kilde til oprindelse, og det bliver ekstra værd. Godt indhold giver også dine besøgende en grund til at vende tilbage, og chancen for at de konverterer til kunde øges.

Her er et eksempel på hvordan SEO optimeret indehold kan se ud, som du er der meget fokus på at beskrive hundetræning Amager og hvilke muligheder der er, så at også søgemaskinerne forstår hvad det primære emne på siden er. Budskabet er tydeligt. 

Skriv SEO-optimerede tekster, en SEO konsulent eller en SEO ekspert kan lære dig hvordan

De tekster, du skriver, er en af de vigtigste ting, Googles robotter ser på, når de beslutter, hvilken position de skal komme på listen over søgeresultater. Her er nogle hurtige tip til SEO-optimerede tekster:

  • Brug dine søgeord og søgeudtryk regelmæssigt i tekster og overskrifter, en god retningslinje 1-2 gange pr. 100 ord.
  • Start en sætning med et søgeord
  • Skriv mindst 300 ord
  • Skriv ægte og reelle tekster som beskriver et tydeligt budskab
 
Selvom at det ser nemt ud så ved vi at det kan være svært, derfor tilbyder vores SEO konsulent kurser og hjælp til SEO-optimering af tekster og med personligt fremmøde i København. 

Brug undersider og fokusere på et til tre søgeord i en tekst

Arbejd med forskellige undersider for forskelligt indhold på hjemmesiden. Opret en underside for hver service og en for hver tip eller guide, du producerer. Derefter kan du kun beskrive denne tjeneste eller det tip mere detaljeret uden at tale for meget andet, og optimeringen bliver mere spids. Denne måde at arbejde på bliver tydeligere både for søgemaskinerne og for de besøgende (for dig selv for den sags skyld!)

Har du brug for hjælp af en dygtig SEO konsulent eller en SEO ekspert København?

Hvis du har brug for hjælp af en SEO konsulent med gode resultater, sort på hvid, tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper selvfølgelig i hele Danmark (og i Sverige).

Udfyld formularen nederst, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, ved første givende lejlighed!

SEO Konsulent & SEO ekspert - Digital Webbureau København
Ét lille udvalg af vores SEO resultater

Fire forskellige projekter af vores SEO ekspert/SEO konsulent