Webbureau priser & Fast tilbud på hjemmeside pris

Faktorer som bestemmer hjemmeside pris udviklet af webdesigner – Få tilbud på hjemmeside nu;

Webbureau priser

Hvad koster det at hyre et webbureau? Hjemmeside pris

Nogle tilfælde er timeprisen samme for at hyre freelance webdesigner, som at hyre en ekspert ved et webbureau, nogle gange er et webbureauet dyrere end end freelance webdesigners timepris. Her skriver vi om de forskellige faktorer som afgør webbureau priser og din ny hjemmeside pris. Hvad koster det at hyre et webbureau til forskel fra en freelance hjemmeside designer.

Egentlig griner vi lidt at dette spørgsmål “hvad koster en hjemmeside”, da de er samme som at spørge “hvad koster en ny bil”. Det bedste svar på dette spørgsmål er, at du får det, du betaler for.

Prisen på en hjemmeside indstilles efter det, du har brug for. Når du har besluttet at bestille en hjemmeside, vil du hurtigt indse, at priserne varierer meget fra webbureau til webbureau. Afhængigt af hvor avanceret din hjemmeside skal være, så kan omkostningerne variere meget. Hvis det hjemmeside, der oprettes, har nogle avancerede funktioner, kan dette påvirke prisen.

Faktorer, der påvirker hjemmeside pris og webdesigner samt webbureau priser

Der er mange forskellige faktorer, der påvirker hjemmesidens pris. Vi vil gribe an nogle af disse faktorer for at give en bedre forståelse og gøre din bestilling af ny hjemmeside nemmere. 

Valg af CMS = Har stor betydning ved prisfastsættelse 

Værktøj til opbygning og vedligeholdelse af hjemmesiden påvirker naturligvis din hjemmeside pris. Hvis dit webbureau baserer hjemmesidedesigns på færdige skabeloner til oprettelse af hjemmesiden, tager projektet meget kortere tid, end hvis det skal bygges helt fra bunden. Udgangspunktet i en skabelon gør dermed prisen lavere. Nogle webbureauer bruger forud købte temaer, som de derefter ændrer med billede og tekst. Da det ikke er noget, der skal udvikles fra bunden, tager det også kortere tid at implementere det.

I disse tilfælde, når det kommer til forud købte temaer, er webbureauet normalt ikke i stand til at ændre nogle funktioner, men kun ændre tekst og billede. 

Dette kan føre til, at kunden er låst inde med kun få færdige funktioner, hvilket medfører en risiko for store unødvendige udviklingsomkostninger i fremtiden i tilfælde af en anmodning om yderligere videreudvikling af webstedet. Derfor kan det være en god ide at sikre hjemmesidens fremtid ved at ansætte et webbureau, der har udviklere, der kan bygge det, der er nødvendigt. Husk at høre om webbureau priser før i går igang. 

Webapplikationer over Internettet mht. til hjemmeside pris

Der er et hav af gratis værktøjer, der kan bruges, der gør det nemmere for folk at oprette deres egne hjemmesider, her af er hjemmeside pris lige med næsten nul. Disse værktøjer har normalt en træk og slip-funktion, der forenkler billed- og tekstredigering, og værktøjet er normalt meget grundlæggende i den gratis version.

Så er der normalt også en betalt version af værktøjet, der giver lidt mere funktionalitet. Problemet med web applikationer er, at brugeren bliver endnu mere låst end f.eks. ovenfor med et købt tema. Det er næsten umuligt at foretage ændringer i koden, fordi programmet tilbydes til en større skala af mennesker med de samme funktioner for at holde en lavere pris. Dette betyder, at webapplikationer over internettet sjældent kan skræddersys til hver virksomheds unikke behov. Overvej disse ting inden du beslutter dig for at lave din hjemmeside selv 

Unik hjemmeside og fair hjemmeside pris med tilpasset struktur og webdesign til dine behov

En hjemmeside som er bygget i overensstemmelse med virksomhedens behov, og et unikt design og struktur er skabt for at afspejle virksomhedens styrker og erfaring på en ny måde. I konstruktion tænker udvikleren på at oprette en hjemmeside med et simpelt brugerflow, der inviterer til at bruge og navigere. Gennem skræddersyede løsninger er målet, at hjemmesiden skal fungere som et værktøj til videreudvikling af virksomhedens forretning.

Hjemmesider som er bygget i WordPress for at virksomheden skal opnå en platform, der er verdens førende inden for Content Management System (CMS) og uafhængig af leverandøren, da den er baseret på Open Source. WordPress er i dag markedsleder med 31% af verdensmarkedet og kommer konstant med nye version opdateringer for at sikre dets funktion og sikkerhed. Du får en god hjemmeside pris for pengene når den er udviklet i WordPress.

Dette er normalt inkluderet, når man ansætter og betaler et webbureau, der fremstiller en tilpasset løsning:

 • Personligt møde og workshop med dig for en god forståelse af behovet og målet.
 • Skræddersyet og unikt design og struktur til startsider.
 • Responsivt design til alle enheder.
 • Skræddersyet opdateringsværktøj i WordPress.
 • Installation og konfiguration af SEO-værktøjer.
 • Kontaktformular / anmodning om tilbud.
 • Mulighed for integration af sociale medier flow på hjemmesiden.
 • Op til 20 sider. 
 • 10-15 fotos agentur fotos.
 • Grundlæggende hastighedsoptimering.
Hjemmeside pris og webbureau priser - Hvilke faktorer bestemmer hjemmeside priser udviklet af en webdesigner? Få tilbud på hjemmeside her ⇗

Antal sider og mængden af indhold afgør din hjemmeside pris 

Jo flere sider og indhold der skal oprettes, jo mere tid tager det, hvilket påvirker hjemmeside priserne. Der kan også være sider, der skal se på en bestemt måde, der kræver særlig redigering. 

Hvis du har planlagt at bygge 100 sider, og alle disse sider skal bygges af et webbureau, kan omkostningerne være betydeligt højere. Hvis du selv opretter siderne ud fra et standard tema, bliver det ikke så dyrt. I mange købte temaer er der allerede færdige sider, der kan erstattes med indhold. Men så er det ikke muligt at foretage større ændringer i stilen, og du skal følge, hvad temaet tilbyder.

Funktioner, som du har brug for – påvirker webbureau priserne 

Der er forskellige typer funktioner, der kræver forskellige typer færdigheder. Når en person bruger en webapplikation, er der standardfunktioner, der kan bruges, såsom: Kontaktformular og billedredigering. Oprettelse af brugerdefinerede funktioner er noget, der ikke kan gøres, men det skal holdes inden for rammerne af, hvad webprogrammet tilbyder. Webbureauerne sidder på stort viden og rådgivning er sjælden gratis, et webbureau kan give dig gode råd mht. til hjemmeside pris og hvilke løsninger der er bedst for dig, i din situation. 

Købte temaer – hurtig udvikling lav hjemmeside pris

Temaer er et skridt bedre end webapplikationer, hvor der kan være flere mulighed for funktionalitet. I de mange færdige temaer er det også muligt at tilføje flere funktioner gennem moduler. Disse moduler kan linkes til det færdige tema, der skaber flere funktioner end modulindholdet i det originale tema. 

Problemet med disse moduler er, at de ikke kan ændres, men er oprettet til et bestemt formål. For eksempel kan det være, at der vil være en strøm af Instagram-indlæg på hjemmesidens startside. For at tilpasse Instagram-modulet kræves der nogen kodning.

Skræddersyet hjemmeside efter behov

Med skræddersyet funktionalitet er det funktioner, der har oprettet af programmører. Disse funktioner er kodet fra bunden og kan gøre anderledes
Værdien af disse funktioner er meget højere end dem, der kan findes gratis. Dette skyldes, at funktionerne er skabt til dine specifikke behov for dit websted og derfor ikke kan bruges af offentligheden. Disse funktioner og systemer er også meget effektive, fordi de er skræddersyet til dit specifikke formål.

Tekster og billeder til hjemmesiden påvirker også din hjemmeside pris

Tekster spiller en vigtig rolle i, hvordan søgemaskiner oplever siden. For at en hjemmeside med et godt hjemmesidedesign ska komme højt op i søgemaskinerne, skal der være relevant indhold og korrekt skrevne tekster. Dette er også vigtigt for besøgende at få en god idé om, hvad hver side handler om. At købe et websted bare for at have et websted er ikke en smart investering. 

Et websted kan være utroligt flot og brugervenligt, men hvis det ikke får nogen besøgende, er det bare flot, men ingen ser det, fordi det ikke tiltrækker nogen besøgende. Et websted, der får mange besøgende, kan også levere mange nye tilbud eller give relevant information. Derfor er det vigtigt ikke kun at bestille et websted, men i stedet at bestille et websted, der er tilpasset søgemaskinerne, for eksempel til Google.

Øvrige løsninger til en hjemmeside

At investere i en hjemmeside er en god online markedsføring strategi. Denne strategi er ikke kun oprettelsen af et websted, men også hvordan webstedet skal vokse og få de rigtige besøgende. Vi i Digital Webbureau har altid som vores første mål at sætte en god digital strategi for vores kunder. Her kan du arbejde strategisk med at oprette Google Ads-kampagner for at nå ud til kunder nøjagtigt, når de søger efter virksomhedens tjenester. 

Med denne reklame betaler du kun, når kunder klikker ind på hjemmesiden gennem annoncerne. Dette er effektivt, når du vil have hurtig indvirkning.
SEO – Søgemaskineoptimering er en mere langsigtet måde at arbejde strategisk på for at ende højere i søgemaskinens resultater på ønskede søgeord.

Eksempel på omkostninger – hvad koster et webbureau VS. webdesigner

Et webbureau har jo alt muligt der skal dække og det er kunderne der betaler for dette, vi taler om kontorer forsikringer, barsel og meget mere. Disse omkostninger er oftest lidt højere hos et større webbureau. En freelance webdesigner er en god billig løsning præcis som et mindre webbureau. Vidste du at Digital Webbureau er et mindre webbureau og har samme webbureau priser som en freelance webdesigner!

Den bedste måde at få en pris på webbureau er at indhente et tilbud. Du kan f.eks. indhente en pris i vores prisberegnere ny hjemmeside her. 

Webbureau København Digital hjemmesidedesign
Hjemmeside pris og webbureau priser - Hvilke faktorer bestemmer hjemmeside priser udviklet af en webdesigner? Få tilbud på hjemmeside her

Hjemmeside pris del. 2 – prisliste og priseksempler

Her finder du prisliste for vores forskellige hjemmeside priser. Vi mener, at alle iværksættere skal have råd til en god og god hjemmeside til en rimelig hjemmeside pris. Vi er fleksible og tilbyder også andre løsninger til opbygning af hjemmesider, der passer til din virksomheds krav og budget. For at kunne tilbyde dette har vi både færdige løsninger og tilbyder skræddersyede løsninger. 

Vi ses på vores kontor eller Zoom, hvor vi gennemgår, hvordan din hjemmeside skal se ud. Hvis du har en grafisk profil for virksomheden, starter vi ud fra det, når webdesigneren udvikler det nye design. Vi kan naturligvis opbygge hjemmesiden med et unikt design, der er helt tilpasset, hvordan du vil have det til at se ud. Kontakt os, så diskuterer vi dine behov og krav til dit nye websted.

Pakketilbud mht. til hjemmeside priser

Hjemmeside priser  – Lille virksomhed

Vores startpakke, hvor de fleste ting er inkluderet. En overkommelig pakke til dig, der ønsker et simpelt og attraktivt websted med de mest almindelige funktioner. Hjemmesiden indeholder WordPress-publiceringsværktøjer, så du nemt kan ændre og redigere tekster og billeder selv.

Pris: fra 6500: – ekskl. Moms

Hjemmeside pris lille virksomhed inkluderer:

 • Op til 5 sider
 • Værktøjer (WordPress) til opdatering af siderne
 • Webdesign efter webdesigners ønske
 • Diasshow
 • Kontaktformular
 • Søgemaskine plugin
 • Manual, der viser, hvordan man arbejder med hjemmesiden
 • Eksempel på side: cheap-homepage.com
 

Leveringstid: 5-8 dage

Virksomhed hjemmeside pris – Standard

Vores standardpakke, hvor alt er inkluderet. En webstedspakke med mulighed for en blog og nyhedsarkiv. Mulighed for flere forskellige navigationsmenuer. Responsivt design, der tilpasser sig mobiltelefoner og tablets. Op til 12 sider er inkluderet, hvor vi hjælper med at tilføje indhold, men det er muligt at oprette ubegrænsede sider.

Pris: fra 11.500,-ekskl. Moms

Hjemmeside pris Standard-pakke, dette inkluderer:

 • Op til 12 sider
 • Værktøjer (WordPress) til opdatering af siderne
 • Webdesign efter ønske
 • Diasshow
 • Kontaktformular
 • Søgemaskineoptimering
 • Manual, der viser, hvordan man arbejder med hjemmesiden
 • Mobil tilpasning med responsivt design
 • Blog / nyhedsarkiv
 

Leveringstid: 8-14 dage

Virksomhed hjemmeside pris – stor virksomhed inkl. webshop

Vores store pakke “Stor”, hvor du har alle mulige funktioner, såsom en onlinebutik. Du får et produktkatalog, hvor du kan vise alle dine produkter, som derefter kan købes i webshoppen. Hvis du har brug for support til flere sprog, er det muligt at have flere sprog på hjemmesiden. Dette er også pakken til dig, der har brug for skræddersyede funktioner på hjemmesiden.

Pris: fra 16.500 ekskl. Moms

Dette inkluderer:

 • Op til 20 sider
 • Værktøjer (WordPress) til opdatering af siderne
 • Webdesign efter ønske
 • Diasshow
 • Kontaktformular
 • Søgemaskine optimering
 • Manual, der viser, hvordan man arbejder med hjemmesiden
 • Mobil tilpasning med responsivt design
 • Blog / nyhedsarkiv
 • Webshop
 • Flere sprog
 • Produktkatalog
 

Leveringstid: 15-25 dage

Dette er altid inkluderet i prisen, når du køber en hjemmeside hos Digital webbureau

 • Gratis telefonsupport
 • Simpelt opdateringsværktøj
 • 100% tilfreds kundegaranti
 • Personlig webdesigner
 

I dag er det vigtigt som virksomhed at være synlig på nettet, og dine kunder antager, at du har er hjemmeside, hvis du ikke har synes de at det er mærkeligt. De fleste virksomheder som ikke har noget at skule har jo en hjemmeside. hvis du har en hjemmeside  men hjælper din hjemmeside dig med at sælge virksomhedens tjenester eller produkter? Et god hjemmeside kan være virksomhedens bedst sælgende kanal! Samtidig kan et dårligt hjemmeside få dine kunder til at vælge at handle fra en konkurrent. Vi hjælper vores kunder med en hjemmeside, der giver mulighed for øget salg.

Hvis du har et gammelt og forælde hjemmeside, er der en høj risiko for, at du ikke bliver set så godt på søgemaskiner, og at du derfor vil savne nogle kunder. Vi på Digital webbureau er gode til at skabe overkommelige og sælgende hjemmesider i WordPress, som er markedets førende CMS-værktøj på markedet. WordPress er gratis at bruge, fordi de er bygget på open source-kode, noget vi synes er godt, da det sparer penge, og du som kunde undgår licensomkostninger. Det bedste er at vi også tilbyder overkommelige hjemmeside priser.

Alt dette kan vi tilbyde dig;

 • Indstillinger for dit websted
 • SEO
 • Blog / Nyhedsside
 • SSL certifikat
 • Tekster til hjemmeside og webshops
 • Ubegrænset antal brugere
 • Mobil tilpasset
 • Nyhedsbrev
 • Facebook-side
 • Twitter-side
 • Kurser
 • Domæne
 • Backup
 • Adgangskodebeskyttede sider
 • Yderligere sprog
 • Integration af sociale medier
 • Analyseværktøj til statistik
 • Opdateringsværktøj
 • Hosting
 • Træning ved opstart
 • Webmail
 • Kontaktformular
 • Google My Business
 • Korrekturlæsning af tekst
 • Skræddersyede løsninger
 

Vil du vide mere eller diskutere en løsning, der passer dig? Kontakt os for at tale mere om dine behov for af hjemmeside og for at høre mere om hjemmeside priser via telefon eller booke et møde med os. 

0 +
Glade kunder
0
Afsluttede projekter
0
Timer arbejdet
0 +
Artikler publicerede