Tekstforfatter

Vores tekstforfatter har hjulpet mange forskellige virksomheder med at få succes online i over 10 år. Sammen går vi ind på hvert projekt med den viden, at med den rigtige teknologi kan alt gøres bedre. Med åbent sind og høj kreativitet hjælper vi dig med at realisere dine drømme og ideer. Vores tekstforfatter og webdesignere er dit digitale webbureau som måske ikke giver dig, hvad du vil - men vi giver dig det, du har brug for. Og det er faktisk det eneste, der betyder noget.

Læs mere om os her

Hvad er vigtigst, webdesignet eller teksten? 

Som SEO – tekstforfatter og tekstforfatter til hjemmesider, synes man oftest at teksten på en hjemmeside er det vigtigste, imens webdesigneren synes webdesignet! Et hjemmeside med et dårligt design fungerer endnu mindre godt, mens en hjemmeside med dårlig tekst slet ikke fungerer, så både tekstforfatteren og webdesigneren har på en måde ret. 

Men hvad indeholder så en god tekst, der fanger besøgende direkte på din hjemmeside? Det er vores billig tekstforfatter ekspert i. Først og fremmest kan det siges, at en besøgende skummer igennem din hjemmeside, hvis han kun forbliver i syv otte sekunder. Så hvad der er vigtigt at huske på, når du som tekstforfatter skriver, er at skrive for skummende øjne! Det vil sige at overskrifter er super vigtige! 

Din besøgende er ofte skeptisk, så brug ikke mange ord og kast mange løfter! Skriv på almindeligt sprog og frem for alt skal du blot forklare, hvem du er, og hvad du laver i din virksomhed. Referencer er gode at have på den første side. Det viser tydeligt, at andre kunder / besøgende har tillid til dig, og det betyder, at den besøgende tager vagten lidt ned og bliver mere nysgerrig efter dig.

Tekstforfatterens tips til at forbedre læsbarheden til tekster på din hjemmeside

 • Gør teksten luftig med jævne mellemrum.
 • Du behøver ikke at gøre din tekst grammatisk korrekt, men du skal gøre den let at læse!
 • Din tekst skal korrekturlæses flere gange! Den må ikke indeholde stavefejl.
 • Brug altid underoverskrifter! Webteksten bliver så mere luftig og lettere at læse – Derudover bliver den automatisk mere SEO-venlig.
 • Undgå tynde og udsmykkede skrifttyper, og gør ikke webteksten for lille og vanskelig at læse.
 • Brug en aktiv fortællerstemme i stedet for en passiv stemme.
 • Du er velkommen til at skrive korte og ikke for lange sætninger.
 • Forklar kun én ting eller tjeneste pr. Afsnit. 
 • Brug relevante billeder til dine hjemmesider
 • Brug farver på dine hjemmesider, der er behagelige for øjet. Brug ikke rødt, medmindre du absolut skal!
 • Brug et let forståeligt og korrekt sprog.

 

Copywriter using notebook and smartphone

Tekster til hjemmesider af vores SEO tekstforfatter København

Hvis du vil sikre dig, at det, du skriver, læses, så skriv mindre! Denne side af vores tekstforfatter var oprindeligt omkring tre gange så lang. Sagen er, at du sandsynligvis aldrig havde læst hele originalteksten – den var simpelthen for lang. Man skal huske på, at det ikke er det samme at læse en avis som at sidde og kigge ind på en computerskærm (det er jo en slags lampe) og læse på.

Du skal give den besøgende en grund til, at han skal bruge mere end syv otte sekunder på din hjemmeside! Du gør det ikke med en overskrift som “Velkommen til Lars hjemmeside”. Brug i stedet overskrifter, der giver den besøgende noget informativt, eller forme din overskrift som et spørgsmål. Uanset hvordan du tekstforfatter overskrifterne til sidst, skal du huske, at overskriften er en vigtig del af dine tekster til hjemmeside – og at skrive velkomst er samme som at smide betydningen ud af det.

Inviter den besøgende til noget gratis. Måske et nyhedsbrev eller en konkurrence, der i det mindste giver ham eller hende en chance for at vinde noget. Dette kan føre til, at han eller hun bruger lidt ekstra tid på din hjemmeside og læse mere om, hvad du har at tilbyde. Du behøver ikke en SEO tekstforfattere for at forme gode tekster til hjemmeside, men hvis du mangler tid så er content marketing og at investere i en billig tekstforfatter altid en god ting. 

Det er ikke kun nok til at skrive gode tekster, det er også vigtigt at få den besøgende til at læse dem. Hvis du du ikke selv kan formå at skrive gode tekster, så få en tekstforfatter til det.