Hjemmeside designer om design af hjemmeside

Læs vores erfarne hjemmeside designers bedste tips til et optimalt og velfungerende hjemmeside design år 2021 

Design af hjemmeside

Hjemmeside designer; Sådan designer du din hjemmeside i 2021

Hjemmeside design er blevet nemmere i dag år 2021 og hjemmesiden inklusive hjemmesidedesign er i dag en del af virksomhedernes markedsføring og udgør størstedelen af salgs- funktionerne i virksomheden. Hvis du har en hjemmeside som er blevet lavet for 10 år siden er sandsynligheden for at du har brug for ny design af hjemmeside stor.

En hjemmeside designer kan hjælpe dig med hvilke løsninger f.eks. hvilket CMS eller page bulder som fungerer bedst og er populære  i år 2021, samt hjælpe dig med med et nyt design af hjemmeside. 

Ideelt set skal du også opdatere din hjemmeside, så snart nye opdateringer af software frigives, vores hjemmeside designer hos Digital webbureau København, anbefaler at du opdaterer hjemmesiden en gang om måneden, helst. Hjemmeside designet behøver heldigvis ikke fornyes så ofte, men det er altid godt at arbejde med design af hjemmesiden eller webshoppen løbende. Afhængigt af hjemmesiden, og hvis du selv håndterer nogle opdateringer, kan du indgå en serviceaftale hos din lokale hjemmeside designer eller dit lokale webbureau. For at hjemmesiden fortsat skal fungere på lang sigt, er det nødvendigt at vedligeholde din hjemmeside regelmæssigt. Hvis du glemmer at opdatere din hjemmesiden, er der en stor risiko for, at den til sidst vil blive udsat for forskellige virusangreb og malware.

Design af hjemmesider, tendenser og strategi år 2021

Det vigtigste for en virksomhedens hjemmeside og når du skal udvikle et godt hjemmeside design, er at designet “fanger” kunden og skaber et godt første indtryk af virksomheden. Statistikken viser nemlig at op til 80% af kunderejserne starter på Google og hjemmesiden i dag. Ét design af hjemmeside år 2021 skal som minimum kunne klare følgende;

  1. Styrke virksomhedens brand og forhold til kunden
  2. Bestå af en grafisk designprofil og farvevalg, der giver et klart og ensartet design som kan bruges alle steder.
  3. Have skrifttyper som virksomheden kan bruge til alt grafik, f.eks. visitkort, plakater osv.
  4. Menuen skal være nem at navigere og  designet af hjemmesiden skal have klar struktur.
  5. Design af hjemmesider skal også mobiltilpasset – i dag er trafikken fra mobilen større end fra desktop.
  6. Hjemmeside designeren skal teknisk optimere designet af hjemmesiden.
  7. Vigtigst af alt; hjemmeside designet skal imødekomme besøgenes behov.
 

Selvfølgelig er denne liste ikke udtømmende liste til godt hjemmeside design, men der er nogle aspekter, som mange ikke tænker på.

Hjemmeside designens udfordringer med at skabe godt design af hjemmeside

Det mest udfordrende som hjemmeside designer er når kunder har en klar idé om hvordan et design af hjemmeside skal se ud og imødekomme denne ønske. Når mange af vores kunder tænker på “pæne hjemmesider”, tænker mange ofte kun på de æstetiske aspekter såsom pæne billeder, gode farvevalg, skrifttyper og en grafisk profil og layout. Det er ofte kun knyttet til det æstetiske. En flot hjemmeside i sig selv – skaffer dig nødvendigvis ikke flere kunder. Dette kender en hjemmesider designer rigtigt godt. 

Digital webbureaus hjemmeside designere er glade for at en hjemmeside også skal være funktionelt, brugervenligt og komme til at blive en rentabelt investering for dig. Et pænt design af hjemmeside uden potentiale til at gøre besøgende til kunder er netop kun: et pænt design af hjemmeside. Vores hjemmeside designer ved at et funktionel og brugervenlig hjemmeside design, er meget mere, det er nemlig både omsætning og vækst. 

Du må derfor ikke gå glip af vægten af et brugervenligt og funktionelt design af hjemmeside … Som måske er den vigtigste aspekt for dig, der ønsker at oprette et flot design af din hjemmeside, husk vigtigheden af at forstå formålet og funktionen af hjemmeside designet først. Hvilken værdi og erfaring / tilbud skal den skabe for dine besøgende kunder?

Hjemmeside designer om design af hjemmeside 2021 - Vores hjemmeside designers tips, gode råd & overvejelser omkring design af hjemmeside
Hjemmeside designer om design af hjemmeside 2021 - Vores hjemmeside designers tips, gode råd & overvejelser omkring design af hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej & Velkommen!

Mit navn er Sara og jeg vil gerne høre fra dig, det vil jeg fordi at jeg motiveres af at samarbejde sammen med virksomheder/personer som gerne vil vokse. Én komplet markedsføring strategi kræver en del resurser & derfor tilbyder jeg ikke kun services som f.eks. webdesign, uden også rådgivning/kurser i hvordan du selv forsætter arbejdet med online markedsføring.

Sara vores webdesigner i København
Her starter vores samarbejde