Hjemmeside designer Sara; sådan foregår et design af hjemmeside

Vores hjemmeside designer Sara kan sagens sørge for en komplet marketing strategi - Dvs. ét sælgende webdedesign som gør kunderne eksalteret over dit produkt. Google Ads og SOME hjælper dem at finde vejen frem til din virksomheds hjemmeside
Købe hjemmeside af hjemmeside designer?

Læs denne artikler før du indgår i et samarbejde med en hjemmeside designer

Design af hjemmeside kode og page builder, erfaren hjemmeside designer

Vores Hjemmeside designer; Sådan designer du din hjemmeside i 2021

Hjemmeside design er blevet nemmere i dag år 2021 og hjemmesiden inklusive hjemmesidedesign er i dag en del af virksomhedernes markedsføring og udgør størstedelen af salgs- funktionerne i virksomheden. Hvis du har en hjemmeside som er blevet lavet for 10 år siden er sandsynligheden for at du har brug for ny design af hjemmeside stor.

En hjemmeside designer kan hjælpe dig med hvilke løsninger f.eks. hvilket CMS eller page bulder som fungerer bedst og er populære  i år 2021, samt hjælpe dig med med et nyt design af hjemmeside.

Hvad er en god hjemmeside og hvad kan en dygtig hjemmeside designer gøre for dig?

En god hjemmeside skal som det mindste præsentere din virksomheds oplysninger godt. Men er det endelig tilstrækkeligt? Vores hjemmeside designer Sara giver dig svaret på de vigtigste som du bør tage stilling til før du hyrer en hjemmeside designer eller et webbureau til design af hjemmeside.

Flere og flere besøgerhjemmeside kun af en grund: for at finde vejen til godt indhold, som serveret tydeligt og overskueligt. Det indhold, du leder efter, kan være alt fra spil til underholdning, f.eks. På Youtube, til vigtige oplysninger såsom juridiske spørgsmål. I sidstnævnte tilfælde er Politikeren et eksempel på en hjemmeside med god struktur og nyttig information. Bemærk, at en hjemmeside designeren og webmasteren opdeler hjemmesiden under forskellige kategorier, hvilket gør det nemmere for læseren at finde det den har lyst til, hvilket er vigtigt for dig som besøgende for at kunne absorbere oplysningerne.

At skrive gode tekster er jo kun det halve arbejde – indeholde skal også præsenteres bedst muligt. Når du hyrer en hjemmeside designer så kan du få masser af gode råd omkring opbygning af en hjemmeside og det gælder uanset målet med din hjemmeside og designet af hjemmesiden.

Let navigation kendetegner også en god hjemmeside

Du skal ikke bruge masser af energi blandt undersider, for at finde det som du søger, links og menuer er der for at besøgeren skal finde det den leder efter hurtigt! I dette tilfælde må hjemmeside designen ikke have forrang for funktion, kreativ design i al ære, med for god ordens skyld glem aldrig funktionaliteten. Hvis du har problemer med at designe din hjemmeside på en brugervenlig måde, kan du tage hjælp fra en hjemmeside designer og dermed få et lettere navigeret og logisk webdesign. Et godt eksempel på et let at navigere site er Borger.dk, hvor du umiddelbart kan se en effektiv menu med links til det du leder efter.

Er et flot webdesign udviklet af en hjemmeside designer skaffe mig kunder?

Både ja og nej, hvis du allarede er kendt, så vil en ny fangende og sælgende hjemmeside, hvor din historie bliver fortalt osv. kun kunne lede til mere tillid og på den måde mere salg. Men uden besøgere til din hjemmeside så findes den ikke. Digital webbureau i København anbefaler at arbejde med Google Ads, SEO og de sociale medier. Du kan med stor fordel bruge os til en komplet marketing strategi, hav bare i mente at “Rom ikke byggedes på en dag”, at blive kendt, øje din omsætning og tjene store penge kræver lidt tid og tålmodighed. Så nu når det er sagt så kan du sagtens bruge os til komplet markedsføring hvor vores hjemmeside designer udvikler en fuldende markedsføring strategi til dig og din virksomhed.

 

Vores hjemmeside designer i København udvikler et design af hjemmeside sammen med kunde

Sådan foregår samarbejder med en hjemmeside designer

Hvis du overvejer at indgå et samarbejde med en hjemmeside, så er du måske interesseret i at vide hvordan samarbejdet vil foregå, har forklarer vi hvordan et typisk samarbejde ser ud vedrørende design af hjemmeside og webshops

Et indledende samtale med hjemmeside designeren

Hjemmeside designeren burde tage sig tid til at forstå alle dine behov, dine ønsker og din forretning. En behovsafdækning, der danner grundlaget for et godt samarbejde.

Proceduren design af hjemmeside starter hos webdesigneren

Når indhold er modtaget eller sat i produktion, påbegynder hjemmeside designeren det kreative og funktionelle arbejder og udfører og skaber et design af hjemmesiden. Digital webbureaus hjemmeside designer præsenterer først en forside og et par undersider, inden vi forsætter. 

Tilretning og optimering

Engang imellem skal der optimeres i forhold til det første udkast. Rettelserne foregår i tæt dialog med dig, hvor du kan komme med feedback og ønsker til hjemmesiden. En dygtig hjemmeside designer tager feedback konstruktivt og bruger det til at tilpasse hjemmesiden efter dig. 

Lancering af designet

Når både hjemmeside designeren og du er tilfredse med designet af din nye hjemmeside, lancerer webdesignerne  siden og udarbejder guides, så at du kan forsætte arbejdet med din hjemmeside. 

Kan alle blive den bedste hjemmeside designer (inklusive mig selv)?

Hos Digital Webbureau så tror vi på at alle kan nå sine personlige mål uanset om de drejer om at blive den bedste hjemmeside designer eller bedst på sit erhverv. Du kan sagtens selv blive rigtigt dugtig til design af hjemmesider og der findes tusindvis af forskellige guides i hvordan du udvikler dine skills. Her er et eksempel på en guide “How to make a WordPress website 2020”

Afspil video om Hjemmeside designer som sørger for en komplet marketing strategi - Ét sælgende webdedesign som gør kunderne eksalteret over dit produkt

Vores hjemmeside designer; Dette kan jeg hjælpe dig med

En hjemmeside designer kan hjælpe dig med hvilke løsninger f.eks. hvilket CMS eller page bulder som fungerer bedst og er populære  i år 2021, samt hjælpe dig med med et nyt design af hjemmeside.

Ideelt set skal du også opdatere din hjemmeside, så snart nye opdateringer af software frigives, vores hjemmeside designer hos Digital webbureau København, anbefaler at du opdaterer hjemmesiden en gang om måneden, helst. Hjemmeside designet behøver heldigvis ikke fornyes så ofte, men det er altid godt at arbejde med design af hjemmesiden eller webshoppen løbende. Afhængigt af hjemmesiden, og hvis du selv håndterer nogle opdateringer, kan du indgå en serviceaftale hos din lokale hjemmeside designer eller dit lokale webbureau. 

For at hjemmesiden fortsat skal fungere på lang sigt, er det nødvendigt at vedligeholde din hjemmeside regelmæssigt. Hvis du glemmer at opdatere din hjemmesiden, er der en stor risiko for, at den til sidst vil blive udsat for forskellige virusangreb og malware.

Design af hjemmesider, tendenser og strategi år 2021

Det vigtigste for en virksomhedens hjemmeside og når du skal udvikle et godt hjemmeside design, er at designet “fanger” kunden og skaber et godt første indtryk af virksomheden. Statistikken viser nemlig at op til 80% af kunderejserne starter på Google og hjemmesiden i dag. Ét design af hjemmeside år 2021 skal som minimum kunne klare følgende;

  1. Styrke virksomhedens brand og forhold til kunden
  2. Bestå af en grafisk designprofil og farvevalg, der giver et klart og ensartet design som kan bruges alle steder.
  3. Have skrifttyper som virksomheden kan bruge til alt grafik, f.eks. visitkort, plakater osv.
  4. Menuen skal være nem at navigere og  designet af hjemmesiden skal have klar struktur.
  5. Design af hjemmesider skal også mobiltilpasset – i dag er trafikken fra mobilen større end fra desktop.
  6. Hjemmeside designeren skal teknisk optimere designet af hjemmesiden.
  7. Vigtigst af alt; hjemmeside designet skal imødekomme besøgenes behov.
 

Selvfølgelig er denne liste ikke udtømmende liste til godt hjemmeside design, men der er nogle aspekter, som mange ikke tænker på.

Hjemmeside designerens udfordringer med at skabe godt design af hjemmeside

Det mest udfordrende som hjemmeside designer er når kunder har en klar idé om hvordan et design af hjemmeside skal se ud og imødekomme denne ønske. Når mange af vores kunder tænker på “pæne hjemmesider”, tænker mange ofte kun på de æstetiske aspekter såsom pæne billeder, gode farvevalg, skrifttyper og en grafisk profil og layout. Det er ofte kun knyttet til det æstetiske. En flot hjemmeside i sig selv – skaffer dig nødvendigvis ikke flere kunder. Dette kender en hjemmesider designer rigtigt godt.

Digital webbureaus hjemmeside designere er glade for at en hjemmeside også skal være funktionelt, brugervenligt og komme til at blive en rentabelt investering for dig. Et pænt design af hjemmeside uden potentiale til at gøre besøgende til kunder er netop kun: et pænt design af hjemmeside. Vores hjemmeside designer ved at et funktionel og brugervenlig hjemmeside design, er meget mere, det er nemlig både omsætning og vækst.

Du må derfor ikke gå glip af vægten af et brugervenligt og funktionelt design af hjemmeside … Som måske er den vigtigste aspekt for dig, der ønsker at oprette et flot design af din hjemmeside, husk vigtigheden af at forstå formålet og funktionen af hjemmeside designet først. Hvilken værdi og erfaring / tilbud skal den skabe for dine besøgende kunder?

Sara

Sara

Sara, hjemmeside designer; passioneret for virksomheders vækst, webdesign og marketing. Kontakt mig, gennem at f.eks. udfylde formularen her og få hjælp af mig som hjemmeside designer

Hej & Velkommen!

Mit navn er Sara og jeg vil gerne høre fra dig, det vil jeg fordi at jeg motiveres af at samarbejde med dig som vil vokse. Én komplet markedsføring strategi kræver en del resurser & derfor tilbyder vi ikke kun services som f.eks. webdesign, uden også rådgivning/kurser i hvordan du selv forsætter arbejdet med online markedsføring.

Her starter vores samarbejde