Lad dit webbureaus stil komme frem i møblerne

Når det gælder branding og digitalt design, kan det være let at glemme de fysiske omgivelser. Rigtig meget foregår på nettet, men hvordan dit bureau er indrettet, kan også være med til at skabe dig brand og sætte din stil for dine kunder.

Indret kontoret med naturlige materialer

Vil du f.eks. gerne gøre opmærksom på, at din virksomhed er meget klimabevidst, kan du indrette kontoret med naturlige materialer. Ting, som du har lyst til at røre ved. Det kan fx være træ, som giver en fantastisk varme og hygge på kontoret. Det er bl.a. derfor, at akustikpaneler er blevet så populære udover deres funktion med at skabe et bedre lydmiljø.

Få planter ind på kontoret

Rigtig mange steder bliver de levende planter skiftet ud med en kunstig variant. De kunstige planter er efterhånden blevet så naturtro, at det kan være svært at se forskel medmindre, du rører ved dem. Kunstige planter, kan være den nemmere løsning. Men de giver ikke helt det samme som de levende varianter, når det gælder det indendørs klima.

En bænk har mange formål

En bænk er nemlig ikke kun et sted hvor man kan sidde, men kan også bruges til at stille ting på eller bare være til pynt. En bænk i gangen er fx perfekt til at sætte sig på, når man tager sko på. Samtidig er en bænk mobil, og kan flyttes rundt på kontoret efter behov. Du kan med fordel vælge en træbænk, som giver både varme og funktionalitet til rummet. Hvis du er på udkig efter en flot bænk til dit kontor, så se mere her.

Lad dine ansatte pynte deres borde

Pyntegenstande kan være vigtige for at skabe personlighed og hygge. Alt efter hvor strømlinet kontoret skal være, og om de ansatte har en fast plads, kan du lade dem tage nogle personlige genstande med til at dekorere deres bord og område. Det kan være en god måde at skabe et personligt rum for de ansatte og kan også fungere som en udmærket samtalestarter.

Denne artikel er sposoreret
Kurser i hjemmesider & WordPress Kbh | Inkl. SEO & Elementor

Hej & Velkommen!

Mit navn er Sara og jeg vil gerne høre fra dig, det vil jeg fordi at jeg motiveres af at samarbejde med dig som vil vokse. Én komplet markedsføring strategi kræver en del resurser & derfor tilbyder vi ikke kun services som f.eks. webdesign, uden også rådgivning/kurser i hvordan du selv forsætter arbejdet med online markedsføring.

Her starter vores samarbejde