Hjælp til opsætning af Google Analytics

Har du Brug for hjælp til opsætning af Google Analytics, så kan vi hjælpe dig - Samme gælder Google Search Console mv.
Kom godt i gang med Digital Webbureau København

Vi tilbyder hjælp til opsætning af Analytics, Google Ads, SEO plugins, SSL & Google Search Console

Er du træt af at kigge hundredvis med guides omkring hvordan du kommer godt igang med SEO, Ads og måling på din hjemmeside? Og derfor overvejer du hjælp til opsætning af Google Analytic, Ads, Search Console, SSL certifikat (sikker hjemmeside) mv. 

Hvis du så er tilfældet, så er du kommet det rette sted. Vi tilbyder billig hjælp til opsætning af diverse, hvor du kun behøver give vores hjemmeside designer Sara adgang, i to kommer at have personlig kontakt sammen. Sara tilbyder også kurser i f.eks. SEO optimering, så at du kan få billig SEO gennem at lave meget af arbejdet selv. se priser her.

Hjælp til opsætning af Google Analytics pris

Giv vores hjemmeside designer adgang via Gmail og WordPress hjemmeside i en mail, så opsætter hun Analytics for dig og går igennem alle de nødvendige trin hos Google Analytics. Til en billig pris hjælp opsætning Google Analytics; 395kr eksklusive moms.

Hjælp til opsætning af Google Ads pris

Google Ads er lidt mere omfattende, vi tilbyder hjælp til Google Ads fra 2995kr om måneden. Hvis vi går i dybden og skræddersyer dine kampanger ind i mindste detalje.  

Hjælp til opsætning af Google Search Console pris

Hvis du hoster din hjemmeside hos One.com eller Simply.com så tilbyder vi hjælp til opsætning Google Search Console pris 395kr eksklusive moms. Send og en mail med adgange til din host og Gmail, så opsætter vi det hele. 

Hjælp til opsætning af gratis SSL certifikat pris

Hvis du hoster din hjemmeside hos One.com eller Simply.com så tilbyder vi også hjælp til opsætning af SSL- certifikat på samme måde som opsætning af Google Search Console pris 395kr eksklusive moms.

Hjælp til  rådgivning og opsætning af plugins (WordPress hjemmeside) pris

Giv os adgang og vi opsætter de bedste og mest afprøvede plugins som vil få din hjemmeside til at køre bedre og være optimeret mht. til SEO pris fra 395kr eksklusive moms. 

Send os en mail kontakt@digitalwebbureau.dk så hjælper vi dig med det samme 24/7.

Vi tilbyder hjælp til opsætning af Analytics, Google Ads, SEO plugins, SSL & Google Search Console
Vi tilbyder hjælp til opsætning af Analytics, Google Ads, SEO plugins, SSL & Google Search Console
Sara

Sara

Sara, hjemmeside designer; passioneret for virksomheders vækst, webdesign og marketing. Kontakt mig, gennem at f.eks. udfylde formularen her og få hjælp af mig som hjemmeside designer

Hej & Velkommen!

Mit navn er Sara og jeg vil gerne høre fra dig, det vil jeg fordi at jeg motiveres af at samarbejde med dig som vil vokse. Én komplet markedsføring strategi kræver en del resurser & derfor tilbyder vi ikke kun services som f.eks. webdesign, uden også rådgivning/kurser i hvordan du selv forsætter arbejdet med online markedsføring.

Her starter vores samarbejde