Erhvervshjemmesider som skaber salg hos Digital Webbureau – Sådan gør vi

Vi skaber erhvervshjemmesider som skaber mere salg hos nystartede virksomheder. Køb erhvervshjemmeside her.
Hvad erhvervshjemmesider endelig bør indeholde

Her kan du læse om erhvervshjemmesider, hvordan de bruges og hvad en god erhvervshjemmeside bør indeholde

Erhvervshjemmesider hos Digital Webbureau. Køb komplet virksomhedshjemmeside her

Hvorfor du som iværksætter bør investere i erhvervshjemmesider til dine forretninger 

Internettet er blevet en fantastisk markedsplads, hvor alle dine kunder er! I dag søger de fleste efter information online, inden de foretager et køb. Derfor skal din virksomhed have en dejlig erhvervshjemmeside! En god erhvervshjemmeside er ofte det første, dine kunder kommer i kontakt med, hvis du ikke har investeret i professionelle erhvervshjemmesider, eller hvis du har en erhvervshjemmeside lavet af en amatør, vil dine potentielle kunder vælge en anden virksomhed.

Dine kunder forventer, at du har et god erhvervshjemmeside, og hvis du ikke er online, vil du gå glip af mange kunder, der leder efter dine varer. At investere i erhvervshjemmesider hjælper dig med at sælge din virksomheds produkter døgnet rundt! Derfor bør du investere i at have et opdateret dine erhvervshjemmesider med god indhold. .

En professionel hjemmeside til erhverv bygger tillid til din virksomhed

Med en erhvervshjemmeside kan du nå flere kunder døgnet rundt og samtidig hjælpe dig med at sælge dine varer og tjenester. Præsenter dine produkter med billeder og tekster, og gør det let for dine kunder at finde dit telefonnummer og ringe til dig. Dette sparer dig tid og kan tale med de kunder, der er interesseret af din virksomheds produkter.

En god måde at opbygge tillid til dine produkter online på er at lade dine kunder lide dine produkter og derefter vise det til nye kunder på din erhvervshjemmeside. Hvis du har en kunde, der har været super tilfreds, så spørg om det er i orden at citere dem og vise det på hjemmesiden.

Søgemaskineoptimerede erhvervshjemmesider 

Når du leder efter erhvervshjemmesider, så lede efter en udbyder der er gode til søgemaskineoptimering Lad Digital Webbureau udvikle din erhvervshjemmeside i WordPress, så bliver det lettere synligt på Google. Ved at blive vist i søgeresultaterne får din virksomhed flere kunder. Det vigtigste for, at din virksomheds hjemmeside vises i søgeresultaterne, er, at du har et websted, der er bygget med god struktur, så Google kan indeksere indholdet.

Invester i relevant indhold og gode billeder samt have nogle relevante links til webstedet. Det behøver ikke at være sværere end det at være synlig online, afhængigt af konkurrencen. Vil du gerne vises på Google, men ved ikke hvordan? Så kan du kontakte os eller leje et firma, der har specialiseret sig i søgemaskineoptimering.

Professionelle hjemmesider til virksomheder og organisationer

Alle virksomheder i dag har brug for en god hjemmeside for at kunne præsentere deres varer og produkter. Alle virksomheders behov er unikke, og vi hjælper kunder i hele Danmark med at udvikle erhvervshjemmesider i henhold til alle krav og behov. Nogle ønsker en billig erhvervshjemmeside, andre et WordPress-websted og i nogle organisationer har du kendskabet “internt” og har kun brug for noget konsulenthjælp nogle gange, og så kan det være let at hyre en WordPress-konsulent eller en web-editor til at styre virksomhedens erhvershjemmesider.

Vi skaber erhvervshjemmesider som skaber mere salg hos nystartede virksomheder. Køb din erhvervshjemmeside her og øge sin omsætning →
Vi skaber erhvervshjemmesider som skaber mere salg hos nystartede virksomheder. Køb din erhvervshjemmeside her og øge sin omsætning.

Bestil en erhvervshjemmeside hos Digital Webbureau København

Vi tilbyder professionelle erhvervshjemmesider af højt kvalitet. Dette inkluderer vores lille pakke af erhvervshjemmesider;

UX-Webdesign
Vi har arbejdet længe med design til både print og web. Hvis du har brug for hjælp til at udvikle et nyt logo, grafisk profil eller nyt design af dit websted, kan vi hjælpe med dette. Vi laver også designs til tryk, kataloger og plakater. Kort sagt kan vi hjælpe dig med det meste om webdesign og udskrivning.

Mobil tilpasset webdesign
Med responsivt design skaber vi et webdesign, der fungerer på forskellige skærme, ved at webstedet tilpasser sig skærmstørrelsen. Dit websted ser derefter godt ud på mobiler, tablets og computere. Google foretrækker mobilvenlige sider. Har du et websted i dag, der ikke er mobilvenligt? Vi kan genopbygge dit websted og gøre det mobilvenligt med et responsivt design.

Sociale medier – markedsføring
Har du brug for hjælp til at integrere sociale medier på din virksomheds hjemmeside? Vi har integreret med sociale medier som Facebook, Twitter og LinkedIn. Hvis du er aktiv på sociale medier, kan du få mere eksponering og mærkebevidsthed til en lav pris, mens potentielle kunder bliver klar over, at du eksisterer.

Dette inkluderer vores erhvervshjemmesider (nystarter virksomhed pakke)

 • Vi designer til du er tilfreds!
 • 5 sider ( op til 10 forskellige designs)
 • 5 mailkonti
 • WordPress CMS for nem opdatering
 • Kontakt side med avanceret kontaktformular
 • Google maps
 • 1 pop ups – tilbud og GDPR
 • Responsive design – en professionel hjemmeside skal se lige så godt ud på mobilen som på computeren
 • Klar til grundlæggende SEO, Meta, Title tags osv.
 • Søgemaskine venlig struktur
 • Mulighed for 1 times træning . Vi lærer dig selv at opdatere din hjemmeside pris 600 kr
 • Mulighed til nyhedsside – med blog feeds, pris 800 kr
 • Gallerier
 • Mulighed for at tilkøbe avanceret statistik – opsætning i Google Analytic og Google Seach Console – Hold styr på antallet af besøgende pris. 800 kr
 • Mulighed for tilkøb af simpelt Hjemmeside. Logo pris 1.200kr
 • Personlig webmaster, til hjælp og udvikling. Timepris 640 kr
 • Udvidelsesmuligheder
 • Mulighed til ekstern backup pris. 600 kr
 • Mulighed til Webshop. Pris 3.000 kr

Pris kun: 6 995,- eksklusive hosting. Alle priser er uden moms.  (gælder 2021 ud)

Skriv til os for at bestille en eller flere erhvershjemmesider (levering 2-5 uger). OBS. har du brug for en mindre eller en større pakke – tøv ikke med at skrive til os, vi tilbyder professionelle hjemmesider i alle prisklasser!

Afspil video om Vi skaber erhvervshjemmesider som skaber mere salg hos nystartede virksomheder. Køb erhvervshjemmeside her.
Sara

Sara

Sara, hjemmeside designer; passioneret for virksomheders vækst, webdesign og marketing. Kontakt mig, gennem at f.eks. udfylde formularen her og få hjælp af mig som hjemmeside designer

Hej & Velkommen!

Mit navn er Sara og jeg vil gerne høre fra dig, det vil jeg fordi at jeg motiveres af at samarbejde med dig som vil vokse. Én komplet markedsføring strategi kræver en del resurser & derfor tilbyder vi ikke kun services som f.eks. webdesign, uden også rådgivning/kurser i hvordan du selv forsætter arbejdet med online markedsføring.

Her starter vores samarbejde